Flessenpost

Initiatiefnemer: Stadsonderneming Zutphen Deelnemers: Contact Zutphen/Warnsveld

Het Corona-virus zet mensen letterlijk op afstand. We zijn teruggeworpen op onszelf. Contact met de buitenwereld is spaarzaam en veelal beperkt. Iedereen wordt erdoor geraakt, niemand uitgezonderd. In zo’n uitzonderlijke situatie kun je toch uiting geven aan het gemeenschapsgevoel. Dat niemand alleen staat in deze crises, dat we elkaar allemaal steunen. Ook al kennen we elkaar niet. Dat kan via Flessenpost. Gewoon een kaartje sturen aan een plaatsgenoot. Om de moed erin te houden en een hart onder de riem te steken.

Op elk adres in Zutphen/Warnsveld zijn drie kaarten bezorgd. Die zijn voor een onbekende stadsgenoot. Kies hieronder een postcode en huisnummer en vul deze in op de kaart. Schrijf er wat bij, zet je naam erop en eventueel je adres. Postzegel plakken en op de bus doen. Je kaart komt gegarandeerd aan op een adres in Zutphen of Warnsveld. Misschien krijg je wel een kaartje terug!
Klik hieronder op de blauwe balk 'Haal postcode/huisnummer op'. Klik daarna op de rode balk die verschijnt met 'Ik gebruik deze postcode/huisnummer'. 

Haal hier een willekeurige postcode en huisnummer op

Voor deze gelegenheid zijn zes verschillende kaarten gemaakt. Die zie je hieronder afgebeeld. De kaarten zijn ontworpen door Jantien van Leeuwen van 10media. De teksten op de kaarten zijn bedacht door Jolien Wilmar, Jantien van Leeuwen en Lex Hemelaar. De kaarten zijn huis-aan-huis bezorgd in heel Zutphen en Warsnveld. Doe ook mee met Flessenpost!

Flessenpost is een initiatief van stadsonderneming Zutphen i.s.m. Achterhoek Nieuws, uitgever van Contact Zutphen/Warnsveld. Mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en de Provincie Gelderland. Geen Flessenpost kaarten ontvangen of wil je meer kaarten?
Stuur ons een e-mail, en we zorgen dat je de kaarten thuis ontvangt.


< overzicht initiatieven