Week van de Ontmoeting

Flessenpost

Ooit weleens een kaartje in een fles gedaan en in de IJssel gegooid? Of een ballon opgelaten met een kaartje eraan? Spannend; waar komt het aan en stuurt de ontvanger iets terug. 
In de Week van de Ontmoeting kun je vanaf eind oktober meedoen met Flessenpost. Op elk adres in Zutphen/Warnsveld zijn twee kaarten bezorgd. Die kun je opsturen naar een onbekende stadsgenoot. Kies hieronder een postcode en huisnummer en vul deze in op de kaart. Zet je naam en adres erop en schrijf er wat bij. Postzegel plakken en op de bus doen. Je kaart komt gegarandeerd aan op een adres in Zutphen of Warnsveld. Bij wie? Klik hieronder op de blauwe balk 'Haal postcode/huisnummer op' en daarna op de rode balk 'Ik gebruik deze postcode/huisnummer'. Misschien krijg je wel een kaartje terug! 

Haal hier een willekeurige postcode en huisnummer op

Voor de Week van de Ontmoeting zijn speciale ansichtkaarten gemaakt. De 8 verschillende kaarten zie je hieronder. De teksten op de kaarten zijn bedacht door Dini Wildschut, Henrieke Schoonekamp, Anouk Plantinga en Jantien van Leeuwen. Het ontwerp is gemaakt door 10media. De kaarten zijn in week 43 huis-aan-huis bezorgd in heel Zutphen en Warsnveld.

Geen Flessenpost kaarten ontvangen of wil je meer kaarten?
Je kunt ze zo meenemen bij onder andere The Read Shop (Dreiumme), Hema (lunchroom), Volkshuis, Warnshuus (Dreiumme), Odensehuis, Proeflokalen. Lukt dat niet of zijn ze op? Stuur ons een e-mail, dan zorgen we dat je de kaarten thuis ontvangt.