Inschrijven Academie Zutphen

1 september 2023

Inschrijven Academie Zutphen

Wil je aan de slag met dat goede idee waar je al een tijdje mee rondloopt. Academie Zutphen is er om jouw dromen uit te laten komen. Meld je aan vóór 15 september. Ga jij de uitdaging aan?

Academie Zutphen is er voor ondernemende mensen. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een plan waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In zes sessies ga je met de groep deelnemers je eigen plan uitwerken tot een zelfstandig project of eigen onderneming. De groep wordt begeleid door Ben Koeze en Jaap Nieuwmeijer van Stadsonderneming Zutphen. Enkele Zutphense ondernemers brengen als gastsprekers inspiratie en kennis in. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk. Lees hier het interview met een oud-deelnemer. De tweewekelijkse werksessies starten op dinsdagavond 3 oktober bij Proeflokalen, Vispoortplein 16, Zutphen. Daaraan voorafgaand is er een informatiebijeenkomst op dinsdag 19 september, 19.30 uur. De cursus kost €75,-.

Voor meer informatie bel je met Ben Koeze (06-22984668). Aanmelden (ook voor de informatiebijeenkomst) doe je via info@stadsondernemingzutphen.nl.


< overzicht nieuws