Cursus Academie Zutphen

4 juli 2023

Na de zomervakantie 2023 start Stadsonderneming Zutphen een nieuwe Academie Zutphen. Ook deze zesde editie staat weer open voor inwoners die een plan hebben met maatschappelijke meerwaarde. In zes cursusbijeenkomsten ga je je plan concreet maken zodat je het ook daadwerkelijk gaat uitvoeren. 

Stel, je loopt rond met een te gek idee dat van betekenis is voor je stadsgenoten. Waar je echt voor wilt gaan. Maar hoe pak je dat aan? Bij Academie Zutphen word je begeleid door cursusleiders die hun sporen hebben verdiend op het gebied van sociale initiatieven. Daarnaast zijn er ondernemers die als gastspreker je inspiratie en handvatten geven. Je werkt in een groep met zes deelnemers die allemaal hetzelfde willen: een sociaal project, groot of klein, starten of verder uitwerken.

De zes cursusbijeenkomsten zijn van september tot december op dinsdagavonden. Je kunt je nu al aanmelden om van een plaats verzekerd te zijn. Dat doe je via info@stadsondernemingzutphen.nl of je belt met Ben Koeze (06 229 84 668). Het cursusgeld is €75,-.


< overzicht nieuws