Gratis naar Sorry we missed you

11 juli 2020

De film ‘Sorry we missed you’ geeft een inkijkje in de krankzinnige wereld van pakketbezorging. Pakketbezorgers gaan eraan onderdoor. Dat moet anders en Buurtpost laat zien hoe dat kan. Buurtpost geeft gratis tickets weg voor deze film aan inwoners van Zutphen/Warnsveld die interesse hebben om Buurtposter te worden.

Buurtpost is pakketbezorging zonder werkdruk en met prettige contacten met je buurtgenoten. Een niet-commerciële pakketbezorging met een sociaal hart. Zo kan het ook. Bij Buurtpost worden pakketjes afgeleverd bij de Buurtposter, een adres bij jou in de buurt. De Buurtposter brengt je pakketje bij jou thuis of je haalt het bij de Buurtposter op als dat je beter past. De Buurtposter woont per slot van rekening vlak in de buurt.

Met Buurtpost zorg je als buurtbewoners samen voor een veilige, duurzame en sociale buurt. Klant worden bij Buurtpost kost maar €5,- per jaar. De opbrengst komt ten goede aan de Buurtposters. Zij ontvangen een vergoeding van 30 tot 50 eurocent per pakketje. Meer informatie vind je op www.buurtpost.nl. Buurtpost wordt in Zutphen geïntroduceerd door Stadsonderneming Zutphen. 

‘Sorry we missed you’ is een film van Gouden Palm winnaar Ken Loach. Hij draait in Luxor theater aan de Houtmarkt op 19, 23 en 27 juli om 20.00u. Wil je de film zien en heb je interesse om Buurtposter te worden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Stadsonderneming Zutphen, info@stadsondernemingzutphen.nl of 06 414 435 60. Het gratis entreebewijs komt dan naar je toe.


< overzicht nieuws