Buurtposters gezocht

8 maart 2020

Doe ook mee en wordt Buurtposter voor jouw buurt (200–250 adressen). Je bepaalt zelf wanneer en hoe je Buurtposter wilt zijn. Flexibel en op jouw maat gesneden en je verdient er nog wat mee ook! 

Buurtpost is een andere manier van pakketbezorging: gemakkelijker, duurzamer en socialer. Het werkt met afgiftepunten voor postpakketjes bij mensen thuis, de zogenoemde Buurtposters. Buurtbewoners laten daar hun pakketjes bezorgen en halen het daar op of de Buurtposter brengt het bij hen thuis.

Doe ook mee en wordt Buurtposter voor jouw buurt (200 – 250 adressen). Via een online module geef je aan op welke dagen je Buurtposter kunt zijn. Ook geef je aan of je pakketjes zelf wilt afleveren of dat de klant ze bij jou thuis moet ophalen. Zo flexibel en op maat gesneden kun je het maken. 

Je ontvangt van stichting Buurtpost een vergoeding van 30 eurocent per pakketje dat bij je wordt opgehaald en 50 eurocent per pakketje dat je zelf aflevert. Door Buurtpost word je optimaal ondersteund om je werk goed te doen. Pakketbezorging met een sociaal hart!

Voor meer informatie over Buurtpost zie www.buurtpost.nl. Meld je aan als Buurtposter via een e-mail aan info@stadsondernemingzutphen.nl of bel met 06 - 41 44 35 60.


< overzicht nieuws