Aanmelden Academie Zutphen

6 januari 2020

Wil jij een nieuwe wending maken in je leven? Heb je een goed idee en wil je dat gaan uitvoeren? Zelfstandig iets in de wereld zetten? In 2020 is er weer een Academie Zutphen en je kunt je vanaf nu inschrijven. 

Academie Zutphen loopt van maart tot en met juni 2020. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een idee waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In acht bijeenkomsten ga je met een groep van 6 tot 8 mensen je eigen initiatief uitwerken tot een zelfstandig project of een eigen onderneming. Charlotte Kuijper van SamenInc.(www.sameninc.nl) en Jaap Nieuwmeijer van Stadsonderneming Zutphen begeleiden de groep. Zutphense ondernemers zijn uitgenodigd om als gastspreker inspiratie en kennis in te brengen. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk.

Stadsonderneming Zutphen organiseert voor de vierde keer Academie Zutphen. Deelnemers aan de vorige twee edities kijken met voldoening terug. Ingrid te Brake: "De bijeenkomsten zijn zeer inspirerend. Door het huiswerk kom je erachter wat je nodig hebt, je krijgt tips van elkaar en van de gastsprekers". Nanneke Dorenbos: “Ik ben er trots op wat ik bereikt heb. Ik mag wel zeggen dat Fietstaxi Zutphen er niet was geweest als ik niet had deelgenomen aan Academie Zutphen.” Anna van der Linden: “Tijdens Academie Zutphen heb ik mijn passie ontdekt.”. Lees hier meer over de vorige drie edities.

Voor meer informatie en kennismaking bel je met Charlotte Kuijper 06 412 485 70 of meld je aan via jaap@stadsondernemingzutphen.nl. De deelnemersbijdrage is €75,-. Na je aanmelding volgt een intake-gesprek. 


< overzicht nieuws