Finale Academie Zutphen

13 maart 2018

Op 22 maart is de finale van Academie Zutphen. Zes enthousiaste inwoners presenteren hun sociaal, creatief en duurzaam initiatief voor de stad. Als u erbij wilt zijn, meldt u zich hier aan.

In de zeven bijeenkomsten van de Academie Zutphen zijn de deelnemers door professionals en trainers begeleid en zij hebben elkaar geïnspireerd. In de finale delen ze dat graag met u en zoeken ze de verbinding met andere organisaties en initiatieven.  Achtereenvolgens maakt u kennis met een Ontwerpster, Bewustmaakster, Woordenkunstenares, Kansenmakelaar, Keuzecreator en een Kansenmakelaar. 

De finale van de Academie Zutphen is op donderdag 22 maart van 19:30 tot 21:00 uur in het Odensehuis, Tengnagelshoek 6. Het programma vindt u hier.

Academie Zutphen is een initiatief van Sameninc. en de Stadsonderneming Zutphen, een onafhankelijke stichting die initiatieven van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ondersteunt. Inwoners van Zutphen/Warnsveld kunnen gratis van de Stadsonderneming Zutphen gebruik maken. 


< overzicht nieuws