Informatie avond 't Heufse Hof 4 april

23 maart 2016

Op maandag 4 april van 19.00-20.00u is er een informatiebijeenkomst over ’t Heufse Hof in de Theo Thijssenschool in De Hoven. Kinderen (met hun ouders) en volwassenen die interesse hebben om in 't Heufse Hof te werken zijn welkom. Verteld wordt hoe een en ander in zijn werk gaat. Na afloop wandelen we van de school naar de nabijgelegen tuin.

’t Heufse Hof is een tuin voor de hele wijk: schooltuintjes voor de kinderen en een grote gemeenschappelijke tuin waar iedereen aan mee kan doen. De tuin is een jaar geleden gestart en we maken ons nu op voor het tweede seizoen. De tuin is geploegd en grond ligt geduldig te wachten op de eerste plantjes en zaadjes.

Enkele Heuvenaren werken inmiddels met plezier mee in de tuin. Voor wie de lentekriebels krijgt: Er is werk genoeg voor nog meer handen. Vanaf 8 april wordt er gewerkt in de grote tuin op vrijdagochtend van 9.00-11.00u en maandagavond van 19.00-20.30u. De schooltuintjes zijn op maandag van 14.00-15.00u en starten op 11 april.

’t Heufse Hof ligt aan de Mulderskamp en is een initiatief van het Educatief Centrum Theo Thijssen. De stadsboerinnen van de Stadsonderneming Zutphen zorgen voor de begeleiding. Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/heufsehof 


< overzicht nieuws