Activerende gesprekken 60plus

Initiatiefnemer: Stadsonderneming Zutphen Gebied: Zutphen, Warnsveld

Je wordt ouder en de kring van mensen om je heen wordt kleiner. Nieuwe ontmoetingen of vriendschappen aangaan, is niet altijd makkelijk. Niets om je voor te schamen; het overkomt je nu eenmaal. Als je je daar niet prettig bij voelt, dan is een luisterend oor welkom. Want er is wél wat aan te doen!

Stadsonderneming Zutphen heeft een team opgericht van ervaren en getrainde vrijwilligers. Zij bieden ondersteuning aan 60-plussers die dat op prijs. Wat houdt het in? Een vrijwilliger bezoekt u thuis en gaat met u in gesprek over hoe uw leven nu is en wat u zou willen veranderen. Het doel is om u handvatten te geven zodat u op eigen kracht uw leven aangenamer kunt maken. Het gaat om vier à vijf gesprekken bij u thuis op een door u gewenste dag en tijd. Het kost u niets, ze doen het met liefde en plezier. U bent verzekerd van de betrokken en inlevende aandacht van de vrijwilliger.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact op met coördinator Dederiek Daum. Zij is bereikbaar op 06 306 237 94 en ddaum@euronet.nl


< overzicht initiatieven