Academie Zutphen 2017/18

Initiatiefnemer: Stadsonderneming Zutphen Deelnemers: gemeentebreed

Academie Zutphen loopt van eind november 2017 tot april 2018. In acht bijeenkomsten ga je met een groep van 4 tot 6 mensen je eigen initiatief uitwerken. Daarbij help je elkaar waar mogelijk. Charlotte Kuijper van SamenInc. en Jaap Nieuwmeijer van de Stadsonderneming Zutphen begeleiden de groep. Gastsprekers zorgen voor inspiratie en kennisinbreng.

In de vorige editie van Academie Zutphen werkten de deelnemers ideeën uit voor onder andere een kennis&ervaring platform, een natuurlijke stad en een centrum voor creatieve, maatschappelijke initiatieven. Deelnemers van toen blikken terug. Michel de Bakker: “Ik ontmoette een groep mensen die bereid was naar elkaars plannen te luisteren. De opstart van Proeflokalen is mede gerealiseerd door Academie Zutphen”. Carien van Hest: “Academie Zutphen hielp me bij het realiseren van mijn idee en heeft mijn netwerk in Zutphen blijvend vergroot”.

Voor meer informatie en kennismaking bel je met Charlotte Kuijper 06 412 485 70 of je meld je aan via jaap@stadsondernemingzutphen.nl.

 


< overzicht initiatieven